Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΟΤΟΥΡΤΑ !!!!

Λοιπόν, με αφορμή την γλυκιά και πραγματικά αγαπημένη μου Ανθήλη (παρ'όλο που γνωριζόμαστε τόσο λίγο σου έχω πει πόση αδυναμία σου έχω) και την πανότουρτα που έφτιαξε πριν από λίγες ημέρες, σκέφτηκα να φτιάξω κι εγώ μία τούρτα από πάνες για την γλυκιά μπεμπούλα του Γιώργου και της Μαρίας που θα επισκεφθούμε μέσα στις επόμενες ημέρες!!! Ιδού το αποτέλεσμα! Ελπίζω να σας αρέσει!

Η μπροστινή πλευρά της  πανότουρτας...

...και η πίσω πλευρά της...
Σκέφτομαι να βάλω και οδηγίες  κατασκευής, εάν θέλετε στείλτε μου μνμ ή σχόλιο και ευχαρίστως θα   κάνω ανάρτηση... Έτσι κι αλλιώς, τις φωτογρ τις έχω... Μέσα έχει, εκτός των συνηθισμένων υλικών (κουβερτούλες, σαλιάρες, φορμάκια, καλτσάκια, πετσετούλες, μπιμπερό, μασητικά και ποτηράκια) ειδικές λαστιχένιες "οδοντοβουρτίτσες" για τα πρώτα δοντάκια και ... επιγονατίδες για όταν αρχίσει να μπουσουλάει!!!...( είναι αυτά που φαίνονται στην φωτο από την πίσω πλευρά...) Θα την τυλίξω με διάφανη ζελατίνα και τούλια και κορδέλες ροζ... Ελπίζω να αρέσει, εγώ πάντως έβαλα όλη μου την αγάπη...
Ααααα!!!! Δεν το πιστεύω!!!!! Κοίταξα στο σπιτάκι της Λευκοθέας πιο πολύ από περιέργεια για τις τυχερές και είδα το όνομά μου!!!! Ακόμη χοροπηδάω από τη χαρά μου!!! Πόση τύχη... Κέρδισα τα σκουλαρίκια με τη γλυκιά κουκλίτσα που εμείς λέμε "μπαμπουσκα" ενώ οι Ρώσοι "ματριόσκα" και φυσικά είναι ήδη κατωχημένες στην μεσαία μου την κόρη... Είμαι ενθουσιασμένη, ευχαριστώ!!!!

4 σχόλια:

Aνθήλη είπε...

Κοριτσάκι μου έσκισες. Πολύ ωραία η τούρτα σου. Να σας ζήσει η μπέμπα και να είναι γερή δυνατή και ευτυχισμένή. Η μαμά της σίγουρα θα την ευχαριστηθεί πολύ.
Και ειδικά αφού είναι φτιαγμένη με τόση αγάπη.
Α και τα αισθήματα είναι αμοιβαία και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

vassia είπε...

Ελπίζω ειδικά εσένα να σου αρέσει αφού δικό σου ήταν το ... πρωτότυπο!!! χα χα!!! Είδες στη Λευκοθέα; ΚΕΡΔΙΣΑ!!! Super! Η κλήρωση προφανώς έγινε εχθές που ήταν η τυχερή μου μέρα!!! Τυχαίο; Δε νομίζω... Μόνο το ΛΟΤΤΟ δεν κέρδισα... χα χα χα!!!

Αναστασία είπε...

Τέλεια η πανό-τούρτα σου!! Μπράβο!!
Πρέπει κάποια στιγμή να δοκιμάσω να την φτιάξω, εε?!? Δεν φαίνεται να είναι δύσκολη...
Συγχαρητήρια για το δωράκι που κέρδισες από την Λευκοθέα!

vassia είπε...

Καλώστηνε, καλώστηνε! Αναστασία μου να φτιάξεις... Είναι εύκολη και πάρα πολύ διασκεδαστική... τρέλα σκέτη... σ' ευχαριστώ που ήρθες μέχρι εδώ, θα τα λέμε...