Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Καινούργια ημέρα!!!!

Λοιπόν, κορίτσια καλημέρα! Σήμερα είναι μια καινούργια ημέρα και μιας που είμαι συνηθισμένη στα ζόρικα γενικώς ξεκίνησα με εντελώς άλλη διάθεση από την χθεσινή, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, διότι ασχολήθηκα με δημόσιες υπηρεσίες (πολλές όμως...) και όχι μόνο κατάφερα να κάνω τις δουλειές μου, αλλά τελείωσα και γρήγορα και σωστά! Δεν το πίστευα, αλήθεια, αφού μετά πήγα κι έπαιξα ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ!!!! Αλήθεια, αλήθεια!!!! χα χα!!! Λοιπόν τράβηξα φωτογρ την πανότουρτα που έφτιαξα και πρέπει να την αναρτήσω, κάποια στιγμή θα το κάνω... Έχω τραβήξει και βήμα - βήμα το στήσιμο, οπότε υποθέτω ότι ίσως βοηθήσω κάπως κάποιες γειτόνισσες... Λοιπόν να' στε όλες καλά και ... τα λέμε...!!!

4 σχόλια:

Aνθήλη είπε...

Καλησπέρα Βάσια μου. Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα, γιατί σε είχα στο νου μου. Έτσι κοριτσάκι μου ότι δεν είναι στο χέρι μας, κάνουμε το καλύτερο δυνατό και προχωράμε.
Θα έρθει άσπρη μέρα και για μας, και δεν εννοώ ότι θα χιονίσει. Φιλιά.

vassia είπε...

Αχ, αυτό το χιόνι... Και μένω και σε παραλία, δεν το βλέπουμε παρά σπάνια έτσι κι αλλιώς...Άστα...Φιλιά!!!

olga είπε...

Καλησπέρα Βάσια και καλώς σε βρήκα! Σε ευχαριστώ πολύ για το γλυκό σου σχόλιο! Περιμένω να δω και άλλες δημιουργίες σου! Τι πλάκα η ανάρτηση σου μακάρι να κερδίσεις και κανένα λόττο! Φιλάκια!

vassia είπε...

'Ολγα κι εγώ σ'ευχαριστώ και σε καλωσορίζω... Ελπίζω να περάσεις όμορφα στο σπιτάκι μου, εγώ προσπαθώ πάντα το καλύτερο που μπορώ... Λόττο δεν κέρδισα, αλλά δε βαριέσαι, καλή καρδιά... Κέρδισα όμως δωράκι από τη Λευκοθέα (θα έχω να το λέω μέχρι να γεράσω μου φαίνεται...) και είμαι πολύ χαρούμενη! (και φαίνεται...) χα χα χα