Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Γεια και χαρά σε όλες και όλους!!! Δεν έγραψα χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν το περασμένο Σάββατο, αλλά είχα πολλές έννοιες στο κεφάλι μου! Δεν ξέχασα κανέναν όμως, οπότε το γράφω τώρα: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!Λοιπόν, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα αναρτήσω φωτογραφίες από καινούργιες ιδέες! Είδα πως έχουν ξετρελλάνει κόσμο τα σκουλαρίκια με φαγώσιμα θέματα, οπότε έχω βγάλει κάτι απίστευτα!!! Τα πρώτα που έφτιαξα, τα έδωσα ήδη, οπότε πρέπει να φτιάξω καινούργια για να τα φωτογρ. και να τα αναρτήσω! Ελπίζω να αρέσουν και σε σας!!! Λοιπόν, ραντεβού ξανά σε δυο-τρεις ημέρες, με πολλά καινούργια. Μέχρι τότε, να περνάτε όμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 σχόλια:

Νατάσα είπε...

Βάσια μου καλώς σε βρήκα!!!!!
Πολύ όμορφες οι κατασκευές σου, με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Σε περιμένω να ρίξεις μια ματιά και στο δικό μου σπιτάκι www.neverland-natasa.blogspot.com
Πολλά φιλιά - Νατάσα.

Aνθήλη είπε...

Καλησπέρα Βάσια. Καλώς σε βρήκα. Μου άρεσε πολύ η σειρά GEO. Καλές δημιουργίες.

vassia είπε...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!Επειδή το μπλογκάκι μου είναι καινούργιο, είναι ιδιαίτερη η χαρά μου όταν έχω ένα νέο φίλο, πόσο μάλλον τώρα που έχω δύο!!!! Πέρασα από τα σπιτάκια σας και έχω ενθουσιαστεί. Πόσα μπορούμε να μοιραστούμε!!! Θα τα λέμε λοιπόν, καλωσήρθατε και καλώς σας βρήκα!!!!

Dizzy button είπε...

Καλώς σε βρήκα Βάσια μου! Περιμένουμε τις νέες σου δημιουργίες!

vassia είπε...

Καλώς ήρθες dizzy button, μου αρέσει ιδιαίτερα το ονοματάκι σου και το εικονίδιο που έχεις διαλέξει!!! Δεν έχεις μπλογκάκι εσύ;Γιατί; Να φτιάξεις να ερχόμαστε να σου κάνουμε παρέα!!! Σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη ελπίζω να σε βλέπω συχνά!